om foretagettjansterportfoljinspirationkontaktnyheter
 
home

Oavsett om ni vill ha hjälp med en renovering av en äldre trädgård, formgivning av en ny trädgård eller bara förslag på en rabatt eller två så kommer vi ut för ett kort besök för att sedan ge er en offert på det ni behöver hjälp med.

Bestämmer ni er för att arbeta vidare med oss så händer följande:

 

IDÉMÖTE Vi träffas i en timme för att i detalj gå igenom era önskemål, behov, förutsättningar, tycke och smak.


MÄTNING Blad by Lundgren AB mäter därefter upp och inventerar den befintliga trädgården så att vi vet vilka förutsättningar som råder i trädgården.


Ideritning trädgård IDÉRITNING Med utgångspunkt från idémötet och mätproceduren tar vi fram en skalenlig idéritning som visar hur trädgården kan disponeras med uteplatser, gångar, murar, rabatter, gungor, pool etc. allt beroende på vad ni vill ha. Idéritningen på trädgården innehåller inte några växtförslag.


Revidering trädgård REVIDERINGSMÖTE När ni har fått idéritningen så kommer ni kanske på att det är något ni vill ändra på. Då har vi ett nytt möte där vi går igenom vilka ändringar som skall göras. En revidering ingår i paketet.


Detaljerad planeringsritning trädgård PLANTERINGSRITNING När idéritningen revideras gör vi en detaljerad, skalenlig planteringsritning som visar vilka växter som skall sitta var och hur många de skall vara. Planteringsritningen levereras med en växtlista med bilder.


Anläggningsbild trädgård ANLÄGGNING Vill ni ha hjälp med anläggningen av trädgården så ordnar vi det. Hos oss finns stensättare, snickare, smed, trädgårdsmästare och elektriker som är redo att skapa din nya utemiljö. Blad by Lundgren AB är totalentreprenör och projektleder arbetet.
 
Nu är ni kanske nyfikna på att få se några exempel på designade och/eller anlagda uppdrag? Gå då in på Portfölj i menyn.