om foretagettjansterportfoljinspirationkontaktnyheter
 
home

Design, anläggning och skötsel Privatperson, företag eller bostadsrättsförening? Blad by Lundgrens trädgårdsarkitekt, anläggare och trädgårdsmästare hjälper er att skapa en vacker utemiljö vare sig det rör sig om villaträdgården, takterrassen, innergården eller det offentliga rummet.

Trädgårdsdesign:
Vi designar er trädgård eller innergård och ritar skalenliga idé- och planteringsritningar. Vi ger också förslag på markbeläggning, växter, belysning och möbler. Har ni ”bara” en balkong så hjälper vi er gärna att skapa en härlig oas på en liten yta. Så här går det till.

Anläggning:
När ritningarna är klara lämnar vi er inte i sticket. Då står våra skickliga anläggare redo för att bygga murar, stensätta uteplatser, gångar och garageinfarter och förbereda rabatter för plantering. Självklart tar vi också hand om planteringsarbetet.
Vi är Competencepartners till Gardena, vilket betyder att vi kan planera och installera Gardenas bevattningsanläggningar.

Skötsel:
En trädgård behöver skötas om för att vara vacker. Vare sig er trädgård är etablerad, behöver en ordentlig renovering eller är just nyanlagd så hjälper vi er gärna med skötsel och underhåll.
Vi beskär träd och buskar och ser om planteringarna och gräsmattan. Välj mellan vår-, sommar- och höstskötsel eller skötsel flera gånger i månaden.

Krukor och kalas:
Vill ni ha lite extra fint kan ni abonnera på skötsel och plantering av krukor. Det innebär att vi ser till att era krukor ständigt är fyllda med fräscha blomsterarrangemang.
Vi hjälper gärna till att dekorera trädgården inför speciella tillfällen och efter säsong, t ex vinterdekorationer.

 
Nu är ni kanske nyfikna på att få se några exempel på designade och/eller anlagda uppdrag? Gå då in på Portfölj i menyn.